07 juni 2009

Reactie op inspraak Vaartsche Rijn is er nog steeds niet.

In 2008 blogde ik over station Vaartsche Rijn, en de mogelijke probleme met de doorvaarthoogte onder het nieuwe station, voor de woonboten van de Kruisvaart.
Woonbootbewoners hebben voor eind oktober ingesproken, maar hebben verder niks meer gehoord. Op de site van Utrecht staat nu onder meer dat het college dit voorjaar met een reactie komt. zie ook de tekst hieronder.
Ik zal eens navragen waar dat blijft.

"Voorlopig ontwerp HOV Om de Zuid
Het voorlopig ontwerp van de trambaan binnen HOV Om de Zuid is gereed. Deze trambaan is gepland vanaf de Adema van Scheltemabaan (ter hoogte van Burgerzaken nabij de Vaartsestraat) tot aan de P+R van de Uithof. Het voorlopig ontwerp volgt op het besluit van het college van burgemeester en wethouders om bij het uitwerken van het HOV-tracé alvast uit te gaan van de aanleg van een trambaan.
Op dit moment verwerkt de gemeente de inspraakreacties op het voorlopig ontwerp van de trambaan binnen HOV Om de Zuid in een inspraakdocument. In dit document geeft de gemeente antwoord op de inspraakreacties. Het college van burgemeester en wethouders neemt naar verwachting dit voorjaar een besluit over het inspraakdocument. De insprekers worden hierover geïnformeerd."

Geen opmerkingen: